Ajankohtaista

Hyviä tuloksia Fakta-saneerausten avulla – jopa kolmannes konkurssiyrityksistä voitaisiin pelastaa!

2020-11-25 | Ajankohtaista

Yritysfakta pyrkii aina ensiksi korjaamaan yrityksen kassatilanteen.

Merkittävänä toimijana yrityssaneerausten parissa toimivassa Yritysfakta Oy:ssä on analysoitu nykyistä huomattavasti suuremman joukon talouskriisiin ajautuneita yrityksiä voitavan auttaa onnistuneesti vakautuksen avulla. On arvioitu, että jopa noin kolmas myöhemmin konkurssiin ajautunut yritys olisi voitu pelastaa.

Yhtenä merkittävänä tekijänä tähän on ollut yrittäjien ja yritysjohdon kriisitilanteessa tekemien päätösten perustuminen puutteelliseen ja jopa virheelliseen käsitykseen vakautuksen mahdollisuudesta oman yrityksensä kohdalla. Tästä huolimatta Fakta-saneerauksen avulla on voitu olla mukana käynnistämässä tuhansien erikokoisten ja eri toimialoilta olleiden yritysten vakauttamista.

Yritysten kannattaa varautua tilanteeseen vakauttamalla nopeasti toimintansa, mihin Fakta-saneeraus voi tuoda nopean ja tehokkaan avun jopa parissa viikossa.

Käynnistetty vakautus korjaa ensiksi yrityksen maksuvalmiutta ja myöhemmin myös muita taloudellisia toimintaedellytyksiä.

Yritysten talouden vakauttamiseen erikoistunut Yritysfakta Oy on käynnistänyt tänä syksynä yrityksille maksuttoman palvelun, johon voi sisältyä esimerkiksi controller-asiantuntijan perehtyminen ongelmiin sekä tilanteen nopea ja luotettava kartoitus.

Ota yhteys ja pyydä maksuttomia neuvoja 010 328 4811 tai sähköpostitse yritysfakta@yritysfakta.fi

Yritysfakta auttaa, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua tai onko Sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.