Ajankohtaista

Neuvottelupalvelu voi ratkaista vaikean velkomustilanteen – Yritysfaktan uusi palvelu kaiken kokoisille yrityksille

2022-05-16 | Ajankohtaista

Neuvottelupalvelu on hyvä ratkaisu silloin, kun yrityksen yhteistyökumppanin, velkojen tai muun tahon kanssa pitäisi keskustella yrityksen kannalta tärkeässä asiassa ja päästä positiiviseen ratkaisuun. Tilanteessa usein auttaa, että yrityksen puolesta asiaa hoitaa puolueeton asiantuntija, joka voi toimia myös eräänlaisena ”sovittelijana” osapuolten välillä. Yritysfaktan neuvottelupalvelu on edullinen ja nopea ratkaisu silloin, kun tarvitaan toivottu lopputulos ja jotta […]... Lue lisää »

Yli 80 % Yritysfaktan yrityssaneeraushakemuksista hyväksyttiin tuomioistuimissa.

2022-02-06 | Ajankohtaista

Valmistuneen tilaston mukaan Yritysfakta Oy:n vuoden aikana tekemistä asiakkaiden saneeraushakemuksista hyväksyttiin peräti 83 %. Toimitusjohtaja Mikko Tusan mukaan Yritysfaktan hakemusten hyväksymisprosentti on todennäköisesti jopa huomattavasti koko maan keskiarvoa korkeampi.  Tätä tukee myös Yritysfaktan aiemmin tekemät tutkimuksest samasta asiasta. Yrittäjä, mikä yrityksesi on taloudellisissa vaikeuksissa ota yhteys asiantuntijaamme ja ohjaa näin yrityksesi uuteen suuntaan!... Lue lisää »

Ilmoita yrityksesi mukaan erityisryhmään – vakautettavaksi ja tervehdytettäväksi!

2021-07-20 | Ajankohtaista

– Kaikkien mukaan tulevien kassa eli maksuvalmius pyritään ensiksi vakauttamaan Maan johtava yritysten talouden vakauttamiseen ja tervehdytykseen erikoistunut Yritysfakta Oy ottaa tässä vaiheessa noin kymmenen kotimaista pk-yritystä erityisohjelmaan vakautettavaksi, tervehdytettäväksi sekä joissain tapauksessa myös ohjattavaksi riskirahoituksen piiriin – kertoo Yritysfakta Oy:n toimitusjohtaja Mikko Tusa.  Mukaan tulevien yritysten mahdollisuuden myös uuteen joukkorahoitukseen selvitetään erityisohjelman yhteydessä – […]... Lue lisää »

Lakimies Yritysfaktan asiakkaiden apuna 01.11.2020 alkaen

2020-11-27 | Ajankohtaista

Yritysjuridiikkaa, -verotusta ja yhtiöoikeutta hyvin tunteva lakimies on nyt käytettävissä yritysten eteen tulevissa ja myös akuuteissa ongelmatilanteissa. Hän on myös käytettävissä jatkossa Yritysfaktan asiakasyritysten insolvenssi- eli maksukyvyttömyys tilanteissa.  Lakimies toteaakin alkaneesta yhteistoiminnasta insolvenssiasioiden hoitamisessa ”Yhdessä Yritysfaktan asiantuntijoiden kanssa muodostamme yritysten käyttöön nopean ja luotettavan tiimin palvelemaan haastavissa ja akuuteissakin yritysten ongelmatilanteissa.” ”Minulla on myös pitkäaikainen […]... Lue lisää »

Hyviä tuloksia Fakta-saneerausten avulla – jopa kolmannes konkurssiyrityksistä voitaisiin pelastaa!

2020-11-25 | Ajankohtaista

Yritysfakta pyrkii aina ensiksi korjaamaan yrityksen kassatilanteen. Merkittävänä toimijana yrityssaneerausten parissa toimivassa Yritysfakta Oy:ssä on analysoitu nykyistä huomattavasti suuremman joukon talouskriisiin ajautuneita yrityksiä voitavan auttaa onnistuneesti vakautuksen avulla. On arvioitu, että jopa noin kolmas myöhemmin konkurssiin ajautunut yritys olisi voitu pelastaa. Yhtenä merkittävänä tekijänä tähän on ollut yrittäjien ja yritysjohdon kriisitilanteessa tekemien päätösten perustuminen puutteelliseen […]... Lue lisää »

Yrittäjien itse jättämät konkurssihakemukset ovat huolestuttava ilmiö.

2020-11-13 | Ajankohtaista

Nämä ovat usein ns. tarpeettomia konkursseja. Yrittäjät eivät näytä tietävän, että yrityssaneerauksen avulla heidän yrityksensä voidaan tervehdyttää ja jopa pelastaa syvistäkin ongelmista huolimatta. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa yritystoiminta ajetaan alas hakeutumalla itse konkurssiin, vaikkakin yritystoiminta useissa tapauksissa olisi voitu ensiksi vakauttaa ja sen jälkeen tervehdyttää yhteensä noin vuoden mittaisen rauhoitustilan aikana, minkä esimerkiksi yrityssaneerausmenettely tarjoaa. […]... Lue lisää »

Yritysfakta auttaa, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua tai onko Sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.