Ajankohtaista

Neuvottelupalvelu voi ratkaista vaikean velkomustilanteen – Yritysfaktan uusi palvelu kaiken kokoisille yrityksille

2022-05-16 | Ajankohtaista

Neuvottelupalvelu on hyvä ratkaisu silloin, kun yrityksen yhteistyökumppanin, velkojen tai muun tahon kanssa pitäisi keskustella yrityksen kannalta tärkeässä asiassa ja päästä positiiviseen ratkaisuun. Tilanteessa usein auttaa, että yrityksen puolesta asiaa hoitaa puolueeton asiantuntija, joka voi toimia myös eräänlaisena ”sovittelijana” osapuolten välillä. Yritysfaktan neuvottelupalvelu on edullinen ja nopea ratkaisu silloin, kun tarvitaan toivottu lopputulos ja jotta […]... Lue lisää »

Yli 80 % Yritysfaktan yrityssaneeraushakemuksista hyväksyttiin tuomioistuimissa.

2022-02-06 | Ajankohtaista

Valmistuneen tilaston mukaan Yritysfakta Oy:n vuoden aikana tekemistä asiakkaiden saneeraushakemuksista hyväksyttiin peräti 83 %. Toimitusjohtaja Mikko Tusan mukaan Yritysfaktan hakemusten hyväksymisprosentti on todennäköisesti jopa huomattavasti koko maan keskiarvoa korkeampi.  Tätä tukee myös Yritysfaktan aiemmin tekemät tutkimuksest samasta asiasta. Yrittäjä, mikä yrityksesi on taloudellisissa vaikeuksissa ota yhteys asiantuntijaamme ja ohjaa näin yrityksesi uuteen suuntaan!... Lue lisää »

Ilmoita yrityksesi mukaan erityisryhmään – vakautettavaksi ja tervehdytettäväksi!

2021-07-20 | Ajankohtaista

– Kaikkien mukaan tulevien kassa eli maksuvalmius pyritään ensiksi vakauttamaan Maan johtava yritysten talouden vakauttamiseen ja tervehdytykseen erikoistunut Yritysfakta Oy ottaa tässä vaiheessa noin kymmenen kotimaista pk-yritystä erityisohjelmaan vakautettavaksi, tervehdytettäväksi sekä joissain tapauksessa myös ohjattavaksi riskirahoituksen piiriin – kertoo Yritysfakta Oy:n toimitusjohtaja Mikko Tusa.  Mukaan tulevien yritysten mahdollisuuden myös uuteen joukkorahoitukseen selvitetään erityisohjelman yhteydessä – […]... Lue lisää »

Ulosotto vie yrityksen rahat! – tilanne voidaan korjata – ota yhteys Yritysfaktan asiantuntijaan

2020-12-31 | Blogi

”ON LÄHES MAHDOTONTA MAKSAA UUSIA VEROJA JA MUITA LASKUJA, KUN KAIKKI RAHAT MENEE VANHOJEN VELKOJEN MAKSUUN” Nyt riittävän pitkä velkojen perinnän rauhoitustila korkeiden perimiskulujen lakkaaminen on mahdollista. Valitettavasti tämä on liian monen ulosottovelallisen arkea silloin, kun yritys on joutunut pahaan velkakierteeseen.  Ensinnäkin, kun velka siirtyy ulosottoon, tulevat mukaan korkeat perimiskulut ja viivästyskorot. Lisäksi yrityksen ongelmat […]... Lue lisää »

Lakimies Yritysfaktan asiakkaiden apuna 01.11.2020 alkaen

2020-11-27 | Ajankohtaista

Yritysjuridiikkaa, -verotusta ja yhtiöoikeutta hyvin tunteva lakimies on nyt käytettävissä yritysten eteen tulevissa ja myös akuuteissa ongelmatilanteissa. Hän on myös käytettävissä jatkossa Yritysfaktan asiakasyritysten insolvenssi- eli maksukyvyttömyys tilanteissa.  Lakimies toteaakin alkaneesta yhteistoiminnasta insolvenssiasioiden hoitamisessa ”Yhdessä Yritysfaktan asiantuntijoiden kanssa muodostamme yritysten käyttöön nopean ja luotettavan tiimin palvelemaan haastavissa ja akuuteissakin yritysten ongelmatilanteissa.” ”Minulla on myös pitkäaikainen […]... Lue lisää »

Hyviä tuloksia Fakta-saneerausten avulla – jopa kolmannes konkurssiyrityksistä voitaisiin pelastaa!

2020-11-25 | Ajankohtaista

Yritysfakta pyrkii aina ensiksi korjaamaan yrityksen kassatilanteen. Merkittävänä toimijana yrityssaneerausten parissa toimivassa Yritysfakta Oy:ssä on analysoitu nykyistä huomattavasti suuremman joukon talouskriisiin ajautuneita yrityksiä voitavan auttaa onnistuneesti vakautuksen avulla. On arvioitu, että jopa noin kolmas myöhemmin konkurssiin ajautunut yritys olisi voitu pelastaa. Yhtenä merkittävänä tekijänä tähän on ollut yrittäjien ja yritysjohdon kriisitilanteessa tekemien päätösten perustuminen puutteelliseen […]... Lue lisää »

Haluatko tietää miten paljon euroja yrityssaneeraus toisi Sinun yritykselle?

2020-11-24 | Blogi

Fakta malli kertoo hyötyarvion yritykselle helposti ja havainnollisesti Talousongelmissa oleva yritys joutuu jatkuvasti vastaamaan ja ”maksumieheksi” ylimääräisistä kuluista, uhkista ja haitoista, joita kunnossa ja hyvässä maksuvalmiustilassa oleva yritys ei kohtaa milloinkaan.  Kun vakavat ongelmat jatkuvat pitkään on niihin usein myös totuttu. Kun yrityksen koko talouden vakautus lopulta saa usein totaalisen muutoksen esimerkiksi sen maksuvalmiuteen, on […]... Lue lisää »

Pienen kuljetusliikkeen saneeraus – Mitä tapahtui, mitä tehtiin ja mitä jäi käteen?

2020-11-24 | Blogi

  – Silloin, kun kuljetusyritys joutuu taloudellisiin ongelmiin, joudutaan ahtaalle. Suuriksi huolenaiheiksi nousevat muun muassa ”kallista rahaa” olevat verovelat, ulosoton perimis- ja turvaamistoimet ja ongelmat ennakkoperintärekisterin (epr) puolella.  Usein kuljetusalan yrityksen ongelmia ovat lupaviranomaisen (ELY) valvomien liikennelupien voimassa olo sekä mahdolliset vaikeudet niiden uusinnassa. Näitä murheita ei ihan kaikilla muilla aloilla olekaan. ”Otimme työn alle […]... Lue lisää »

Yrittäjien itse jättämät konkurssihakemukset ovat huolestuttava ilmiö.

2020-11-13 | Ajankohtaista

Nämä ovat usein ns. tarpeettomia konkursseja. Yrittäjät eivät näytä tietävän, että yrityssaneerauksen avulla heidän yrityksensä voidaan tervehdyttää ja jopa pelastaa syvistäkin ongelmista huolimatta. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa yritystoiminta ajetaan alas hakeutumalla itse konkurssiin, vaikkakin yritystoiminta useissa tapauksissa olisi voitu ensiksi vakauttaa ja sen jälkeen tervehdyttää yhteensä noin vuoden mittaisen rauhoitustilan aikana, minkä esimerkiksi yrityssaneerausmenettely tarjoaa. […]... Lue lisää »

Rakennusliikkeen pankkitilin ulosmittaus voitiin keskeyttää – sen ansiosta yritys selvisi.

2020-10-15 | Blogi

Case-esimerkki 2 Lähtötilanne Ajauduttuaan taloudellisiin vaikeuksiin yhtiö kääntyi Yritysfakta Oy:n puoleen.  Suoritetun alkukartoituksen jälkeen yrityksen kriittinen taloudellinen tilanne päätettiin vakauttaa yrityssaneerauksen avulla.  Maksurästien vuoksi välittömänä uhkana oli yhtiön pankkitilille tulevien varojen ulosotto. Lisäksi uhkana oli tilillä olevien varojen ulosmittaus. Ulosoton vaatimus ”Maksajaa kielletään maksamasta ulosmitattuja varoja kenellekään muulle, kuin asianomaiselle ulosottomiehelle.  Ulosmitattua omaisuutta ei saa […]... Lue lisää »

Rakennus- ja maansiirtoyrityksen kaluston menettäminen voitiin turvata

2020-10-15 | Blogi

Case-esimerkki 1 Ulosotto / Osamaksuesineen takaisin otto ja tilitys Lähtötilanne Ajauduttuaan taloudellisiin vaikeuksiin yhtiö kääntyi Yritysfakta Oy:n puoleen.  Suoritetun alkukartoituksen jälkeen yrityksen kriittinen taloudellinen tilanne päätettiin vakauttaa yrityssaneerauksen avulla.  Maksurästien vuoksi välittömänä uhkana oli osamaksulla olleen ajoneuvokaluston takaisinotto ja tilitys ulosoton toimesta. Osamaksuvelkojan vaatimus ”Mikäli emme ole saaneet suoritustanne määräpäivään mennessä, irtisanomme rahoituksen ja ajoneuvosta […]... Lue lisää »

Tositarinaa selviytymisestä yrityksille ja yrittäjille – Terve Yritys -lehden Erikoisnumero on ilmestynyt!

2020-10-14 | Blogi

Lehti sisältää tosikertomuksia yrityksistä, jotka ovat selviytyneet vaikeasta taloudellisesta tilanteestaan.  Aihepiiri on erityisen mielenkiintoinen kaikille yrittäjille sekä yritysten kanssa tekemisissä oleville.  Ja ainahan voi myös toisten tekemistä virheistä oppia!  Lisäksi lehti sisältää hyödyllisiä asiantuntija-artikkeleita. Erikoisnumero sisältää mm. seuraavia artikkeleita Kovaa työtä ja hyviä tuotantopäälliköitä – Pintakäsittely-yrityksen tie saneeraukseen Ennakkoperintärekisteri voidaan säilyttää ja saada takaisin saneerauksessa […]... Lue lisää »

Yritysfakta Oy aloitti alakohtaiset yritysten taloudellisten toimintaedellytysten turvaamisen.

2020-10-14 | Blogi

  Toimitusjohtaja Mikko Tusan mukaan Yritysfakta Oy:n yli 40 vuoden aikana kertynyt kokemus on nyt tarpeen maatamme ravistelevan pandemian keskellä. ”Nyt aloitimme kaikkein akuuteimmista eli Yritysfakta käynnistää nyt Erityiskampanjan yrityksille, joiden toimialana Ravintola- ja erityisesti Yökerhotoiminta sekä Hotellit.” ”Tulemme tarjoamaan edellä mainittujen toimialojen yrityksille talouden vakauttamisen Erityispalvelut. Tämä tarkoittaa käytännössä parhaimmillaan mm. pitkää yrityksen velkojen […]... Lue lisää »

Ulosoton uhka voidaan pysäyttää

2015-02-23 | Blogi

Ulosotto uhkaa? Ulosmittaus ja takaisinotto voidaan vielä välttää Yrityksesi maksuvalmius ei ole enää kunnossa tilanteessa, jossa joudutaan jatkuvasti lykkäämään laskujen maksua alkuperäisestä eräpäivästä tai kun maksujen ohella huomaat maksavasi jatkuvasti viivästyskorkoja, veron korotuksia ym. perimiskuluja. Jos yritys ei enää kykene suoriutumaan velvoitteestaan ja velkojat hakea myös ulosottoperusteen (velkomustuomio) perinnälleen. Tällaisissa tilanteissa ulosotto pyrkii täyttämään laiminlyödyn velvoitteen pakkokeinoin. Ulosmittaus voidaan usein vakautuksen […]... Lue lisää »

Yritysfakta auttaa, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua tai onko Sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.