Blogi

Ulosotto vie yrityksen rahat! – tilanne voidaan korjata – ota yhteys Yritysfaktan asiantuntijaan

2020-12-31 | Blogi

”ON LÄHES MAHDOTONTA MAKSAA UUSIA VEROJA JA MUITA LASKUJA, KUN KAIKKI RAHAT MENEE VANHOJEN VELKOJEN MAKSUUN” Nyt riittävän pitkä velkojen perinnän rauhoitustila korkeiden perimiskulujen lakkaaminen on mahdollista. Valitettavasti tämä on liian monen ulosottovelallisen arkea silloin, kun yritys on joutunut pahaan velkakierteeseen.  Ensinnäkin, kun velka siirtyy ulosottoon, tulevat mukaan korkeat perimiskulut ja viivästyskorot. Lisäksi yrityksen ongelmat […]... Lue lisää »

Haluatko tietää miten paljon euroja yrityssaneeraus toisi Sinun yritykselle?

2020-11-24 | Blogi

Fakta malli kertoo hyötyarvion yritykselle helposti ja havainnollisesti Talousongelmissa oleva yritys joutuu jatkuvasti vastaamaan ja ”maksumieheksi” ylimääräisistä kuluista, uhkista ja haitoista, joita kunnossa ja hyvässä maksuvalmiustilassa oleva yritys ei kohtaa milloinkaan.  Kun vakavat ongelmat jatkuvat pitkään on niihin usein myös totuttu. Kun yrityksen koko talouden vakautus lopulta saa usein totaalisen muutoksen esimerkiksi sen maksuvalmiuteen, on […]... Lue lisää »

Pienen kuljetusliikkeen saneeraus – Mitä tapahtui, mitä tehtiin ja mitä jäi käteen?

2020-11-24 | Blogi

  – Silloin, kun kuljetusyritys joutuu taloudellisiin ongelmiin, joudutaan ahtaalle. Suuriksi huolenaiheiksi nousevat muun muassa ”kallista rahaa” olevat verovelat, ulosoton perimis- ja turvaamistoimet ja ongelmat ennakkoperintärekisterin (epr) puolella.  Usein kuljetusalan yrityksen ongelmia ovat lupaviranomaisen (ELY) valvomien liikennelupien voimassa olo sekä mahdolliset vaikeudet niiden uusinnassa. Näitä murheita ei ihan kaikilla muilla aloilla olekaan. ”Otimme työn alle […]... Lue lisää »

Rakennusliikkeen pankkitilin ulosmittaus voitiin keskeyttää – sen ansiosta yritys selvisi.

2020-10-15 | Blogi

Case-esimerkki 2 Lähtötilanne Ajauduttuaan taloudellisiin vaikeuksiin yhtiö kääntyi Yritysfakta Oy:n puoleen.  Suoritetun alkukartoituksen jälkeen yrityksen kriittinen taloudellinen tilanne päätettiin vakauttaa yrityssaneerauksen avulla.  Maksurästien vuoksi välittömänä uhkana oli yhtiön pankkitilille tulevien varojen ulosotto. Lisäksi uhkana oli tilillä olevien varojen ulosmittaus. Ulosoton vaatimus ”Maksajaa kielletään maksamasta ulosmitattuja varoja kenellekään muulle, kuin asianomaiselle ulosottomiehelle.  Ulosmitattua omaisuutta ei saa […]... Lue lisää »

Rakennus- ja maansiirtoyrityksen kaluston menettäminen voitiin turvata

2020-10-15 | Blogi

Case-esimerkki 1 Ulosotto / Osamaksuesineen takaisin otto ja tilitys Lähtötilanne Ajauduttuaan taloudellisiin vaikeuksiin yhtiö kääntyi Yritysfakta Oy:n puoleen.  Suoritetun alkukartoituksen jälkeen yrityksen kriittinen taloudellinen tilanne päätettiin vakauttaa yrityssaneerauksen avulla.  Maksurästien vuoksi välittömänä uhkana oli osamaksulla olleen ajoneuvokaluston takaisinotto ja tilitys ulosoton toimesta. Osamaksuvelkojan vaatimus ”Mikäli emme ole saaneet suoritustanne määräpäivään mennessä, irtisanomme rahoituksen ja ajoneuvosta […]... Lue lisää »

Tositarinaa selviytymisestä yrityksille ja yrittäjille – Terve Yritys -lehden Erikoisnumero on ilmestynyt!

2020-10-14 | Blogi

Lehti sisältää tosikertomuksia yrityksistä, jotka ovat selviytyneet vaikeasta taloudellisesta tilanteestaan.  Aihepiiri on erityisen mielenkiintoinen kaikille yrittäjille sekä yritysten kanssa tekemisissä oleville.  Ja ainahan voi myös toisten tekemistä virheistä oppia!  Lisäksi lehti sisältää hyödyllisiä asiantuntija-artikkeleita. Erikoisnumero sisältää mm. seuraavia artikkeleita Kovaa työtä ja hyviä tuotantopäälliköitä – Pintakäsittely-yrityksen tie saneeraukseen Ennakkoperintärekisteri voidaan säilyttää ja saada takaisin saneerauksessa […]... Lue lisää »

Yritysfakta Oy aloitti alakohtaiset yritysten taloudellisten toimintaedellytysten turvaamisen.

2020-10-14 | Blogi

  Toimitusjohtaja Mikko Tusan mukaan Yritysfakta Oy:n yli 40 vuoden aikana kertynyt kokemus on nyt tarpeen maatamme ravistelevan pandemian keskellä. ”Nyt aloitimme kaikkein akuuteimmista eli Yritysfakta käynnistää nyt Erityiskampanjan yrityksille, joiden toimialana Ravintola- ja erityisesti Yökerhotoiminta sekä Hotellit.” ”Tulemme tarjoamaan edellä mainittujen toimialojen yrityksille talouden vakauttamisen Erityispalvelut. Tämä tarkoittaa käytännössä parhaimmillaan mm. pitkää yrityksen velkojen […]... Lue lisää »

Ulosoton uhka voidaan pysäyttää

2015-02-23 | Blogi

Ulosotto uhkaa? Ulosmittaus ja takaisinotto voidaan vielä välttää Yrityksesi maksuvalmius ei ole enää kunnossa tilanteessa, jossa joudutaan jatkuvasti lykkäämään laskujen maksua alkuperäisestä eräpäivästä tai kun maksujen ohella huomaat maksavasi jatkuvasti viivästyskorkoja, veron korotuksia ym. perimiskuluja. Jos yritys ei enää kykene suoriutumaan velvoitteestaan ja velkojat hakea myös ulosottoperusteen (velkomustuomio) perinnälleen. Tällaisissa tilanteissa ulosotto pyrkii täyttämään laiminlyödyn velvoitteen pakkokeinoin. Ulosmittaus voidaan usein vakautuksen […]... Lue lisää »

Yritysfakta auttaa, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua tai onko Sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.