Ajankohtaista

Lakimies Yritysfaktan asiakkaiden apuna 01.11.2020 alkaen

2020-11-27 | Ajankohtaista

Yritysjuridiikkaa, -verotusta ja yhtiöoikeutta hyvin tunteva lakimies on nyt käytettävissä yritysten eteen tulevissa ja myös akuuteissa ongelmatilanteissa.
Hän on myös käytettävissä jatkossa Yritysfaktan asiakasyritysten insolvenssi- eli maksukyvyttömyys tilanteissa. 

Lakimies toteaakin alkaneesta yhteistoiminnasta insolvenssiasioiden hoitamisessa ”Yhdessä Yritysfaktan asiantuntijoiden kanssa muodostamme yritysten käyttöön nopean ja luotettavan tiimin palvelemaan haastavissa ja akuuteissakin yritysten ongelmatilanteissa.”

”Minulla on myös pitkäaikainen ja laaja kokemus verotuksen saralta mm. verotarkastusten, erilaisten jälkiverotustilanteiden hoitamisesta ja verosuunnittelusta, joissa olemme saavuttaneet merkittäviäkin säästöjä ja voittoja verotuksessa asiakasyritysten hyväksi.”

Minut tavoittaa parhaiten ottamalla yhteyttä sähköpostitse lakiasiat@yritysfakta.fi, minkä jälkeen olemme yhteydessä mahdollisimman nopeasti Sinuun.

Mahdolliset toimeksiannot sovimme aina ensiksi tehtävän yrityksille maksuttoman alkukartoituksen jälkeen sekä sopien ennalta palkkioperusteet ja määrän.

”Yhteyttä kannattaakin ottaa meihin rohkeasti aina, kun yrittäjälle tai yritykselle tulee eteen ongelma, joka voi vaatia ammattitaitoista ratkaisua”

Yritysfakta auttaa, ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua tai onko Sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme Sinuun yhteyttä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.